Εκδήλωση για την συμβολική «δίκη της Μονσάντο»

Από την ιστοσελίδα του Πελίτι:

afisa korai

Συμμετέχοντας στις παγκόσμιες δράσεις για την ελευθερία των σπόρων και της διατροφής μας, το Πελίτι Αθήνας συνεργαζόμενο με Ομάδες Σποροφύλαξης της Αττικής σας καλεί στον πεζόδρομο της Κοραή από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου από τις 11:30 έως τις 16:00.Θα είμαστε εκεί για

  • Να ενημερώσουμε όποιον ενδιαφέρεται σχετικά με την συμβολική δίκη κατά της Μονσάντο, για τα δηλητήρια που ρίχνονται στη γη και το διατροφικό μας μέλλον.
  • Να ανταλλάξουμε καλλιεργητικές γνώσεις και συμβουλές.
  • Να προσφέρουμε παραδοσιακούς σπόρους.

Το Πελίτι υποστηρίζει την συμβολική δίκη κατά της Μονσάντο που θα γίνει στη Χάγη, Ολλανδία από 14-16/9/2016 και συμμετέχει στην εκεί λαϊκή συνέλευση εκπροσωπούμενο από τον Παναγιώτη Σαϊνατούδη και την Βάσω Κανελλοπούλου.

Η δίκη αυτή, συμβολίζει την άμυνα μας απέναντι στην επιθετική εισβολή που υφίσταται η διατροφική μας ελευθερία από μια μικρή ομάδα πολυεθνικών εταιριών.

Στην λαϊκή συνέλευση θα συζητηθεί το διατροφικό μας μέλλον, δίνοντας την ευκαιρία στα κοινωνικά κινήματα να σχεδιάσουν και να διεκδικήσουν το μέλλον που εμείς επιθυμούμε.

(Λεπτομέρειες σχετικά με το κίνημα για την ελευθερία των σπόρων )

* Ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και από τις άλλες τοπικές ομάδες του Πελίτι ανά την Ελλάδα και  μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Πελίτι

This entry was posted in σπόροι, αυτάρκεια, εκδηλώσεις and tagged , , , . Bookmark the permalink.