Κάλεσμα για αγροτικές εργασίες

Καθώς οι σπόροι που έχουν φυτευτεί από τις Δρυάδες και τον Αστικό Αγρό Χαλανδρίου, αργά-αργά βλασταίνουν, έρχεται και ο καιρός να ετοιμαστούν τα παρτέρια που θα φιλοξενήσουν τα νέα φυτά.

Μέχρι τώρα, στις Δρυάδες μόνο, έχουν φυτευτεί περίπου 50 διαφορετικές ποικιλίες ντομάτας, 10 ποικιλίες πιπεριάς, βασιλικοί, κατιφέδες και καλέντουλες. Ο Αστικός Αγρός έχει κι αυτός τα δικά του σπορεία. Όσο ο καιρός θα ζεσταίνει, θα φυτεύονται κι άλλα πολλά φυτά – λαχανικά και βότανα.

Ο Αγρός που θα φιλοξενήσει όλα αυτά τα φυτά χρειάζεται όμως βοήθεια! [Έτσι, θα αυξηθεί και η σποροπαραγωγή, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι διαθέσιμοι παραδοσιακοί σπόροι για όλους/ες…]

Αν θέλετε και μπορείτε λοιπόν, ο Αγρός θα σας περιμένει για χειρωνακτική εργασία υπό τη σκέπη των ωραίων αμυγδαλιών του: την ερχόμενη Κυριακή, 29 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί. Αν διαθέτετε δικά σας εργαλεία για αγροτικές εργασίες (π.χ. τσάπα), μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μετάβαση στον Αγρό (Γαρηττού & Σίφνου στο Χαλάνδρι – στάση μετρό Αγία Παρασκευή) θα βρείτε εδώ: http://www.astikosagrosx@blogspot.gr

 

Advertisements

About platanusorientalis

Επειδή αγαπώ τα πλατάνια, τα νερά που κυλούν στις ρίζες τους και τις ιστορίες που αφηγούμαστε στη σκιά τους...
This entry was posted in σπόροι, εκδηλώσεις, καλλιεργητικές προσεγγίσεις and tagged , , , , . Bookmark the permalink.