Ανοιξιάτικο σπορείο: αυτή την Κυριακή

Η παρακάτω ειδοποίηση μας ήρθε από το Πελίτι Αθήνας και τον Αστικό Αγρό Χαλανδρίου:

Αυτή την Κυριακή 8 Μαρτίου, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, σας προσκαλούμε στον Αγρό μας για να κάνουμε σπορεία, πικ-νικ, να ακούσουμε ιστορίες, και να τα πούμε κάτω από τις ανθισμένες αμυγδαλιές!
Θα κάνουμε τα σπορεία για τα καλοκαιρινά του αγρού, τα σπορεία της ομάδας Πελίτι Αθήνας, θα φάμε και θα πιούμε, και μετά θα ακούσουμε ιστορίες που θα μας αφηγηθεί με το μαγικό της τρόπο η Τίνα Λυγδοπούλου.
Φέρτε την καλή σας διάθεση, πλιάν καρεκλίτσες για να καθίσετε (ενδέχεται να είναι βρεμένα κάτω!),  ποτηράκια για να πάρετε κι εσείς φυτάκια για το σπίτι, και κάτι για το κοινό τραπέζι.
Στο χώρο θα διατίθενται τα ημερολόγια για τα 20 χρόνια του Πελίτι, και το νέο «Κατά τόπους Αγροκτήματα», πολύτιμο εγχειρίδιο για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν σπόρους από ντόπιες παραδοσιακές ποικιλίες λαχανικών.
Σας περιμένουμε με χαρά!
Η ομάδα του Αγρού, και η ομάδα Πελίτι Αθήνας.
(Το μετεωρολογικό δελτίο δείχνει άστατο καιρό την Κυριακή – σε περίπτωση που βρέχει ασταμάτητα, τα σπορεία θα τα κάνουμε άλλη στιγμή, θα φάμε στα σπίτια μας, και τα παραμύθια θα τα ακούσουμε κάποιο άλλο, ηλιόλουστο απόγευμα, ή κάποιο σούρουπο με πιο ζεστό καιρό…)
Ο Αγρός βρίσκεται στη γωνία των οδών Γαρυττού και Σίφνου στο Χαλάνδρι, στα 5 λεπτά περπάτημα από το σταθμό του μετρό «Αγία Παρασκευή». Πληροφορίες μετάβασης στον Αγρό, θα βρείτε εδώ.
Advertisements

About platanusorientalis

Επειδή αγαπώ τα πλατάνια, τα νερά που κυλούν στις ρίζες τους και τις ιστορίες που αφηγούμαστε στη σκιά τους...
This entry was posted in σπόροι, εκδηλώσεις and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.